Afișez toate cele 4 rezultate

Sort by:

MIELĒV

Produse MIELĒV Romania

FILOSOFIA NOASTRĂ

MIELĒV este un brand de îngrijire a pielii cu inteligență emoțională și cel mai mare respect pentru oameni, animale și mediu. Filosofia noastră este centrata pe femeie și natura. În jurul acestui nucleu gravitează toate inovațiile științifice care duc la un rezultat ce acoperă în mod clar o abordare holistică a sănătății și frumuseții. În lumea noastră totul este interconectat și pielea noastră, la fel ca „ființa” noastră, este insetata de tot ceea ce o va întineri, hrăni și vindeca. Prima noastră prioritate este îngrijirea continuă de sine.

MIELĒV este derivat din verbul francez „je m’ élève” care înseamnă „ma inalt, ma ridic”.

Pentru noi, acest lucru înseamnă să te prețuiești pe tine însați, să-ți recunoști calitățile, să crezi în potențialul tău și să te mulțumești cu nimic altceva decât cu ce este mai bun – cu alte cuvinte „să te ridici, atât în ​​exterior, cât și în interior”.

Brandul nostru descrie o femeie contemporană, frumoasă și puternică, atât în ​​interior, cât și în exterior. O femeie care are grijă atât de trup, cât și de minte, respectă mediul înconjurător și își imaginează o lume mai bună, contribuind la aceasta prin atitudinea ei în viață.

Căutăm, cu perseverență, să găsim cele mai pure ingrediente pe care natura le poate oferi, studiind în același timp nevoile pielii. Suntem contra orice este toxic, orice actiune care face apel la cruzime și restricționăm utilizarea materialelor plastice. Creăm și sugerăm cele mai potrivite formule, organice și derivate din natură, pentru fiecare tip de piele, folosind cercetări științifice continue și gestionarea responsabilă a resurselor, pentru a vă aduce produse care sunt dovedite clinic a fi eficiente, în cel mai pur mod posibil.

MIELĒV prezintă cu mândrie formule pure, de înaltă performanță printr-o gamă de linii organice de îngrijire a pielii, cu ingrediente care vindecă pielea, satisfac simțurile și oferă rezultate imediate, vizibile.

ÎNGRIJIREA PREBIOTICĂ A PIELEI

„A AJUTA PIELEA SĂ SE AJUTE – PĂSTRĂM FRUMUSEȚEA NATURALĂ A PIELEI NOASTRE”

CE ESTE MICROBIOMUL PIELII?

Microbiomul este un ecosistem care constă din microbi care sunt atât utili, cât și potențial dăunători. Fiind prima barieră, microbiomul pielii noastre este atacat în mod constant de mediu. Echilibrul delicat al microbiotei pielii noastre poate fi perturbat de poluare, UV excesive, chimicale domestice și cosmetice agresive. Singura lor sansa de supraviețuire sunt corneocitele moarte, sebumul și lipidele oxidate ale pielii. Uneori, acest lucru pur și simplu nu este suficient pentru a face față „atacurilor” pe care pielea noastră le suferă zilnic.

Epiderma și mai precis stratul cornos formează un scut care ține departe substanțele chimice și bacteriile nedorite. Când această barieră slăbește, pielea noastră devine sensibilă, uscată, infectată si ridată: pielea îmbătrânește. Cercetări științifice recente au descoperit că această barieră, la rândul ei, este protejată de un scut mult mai impresionant: un strat de microorganisme care acoperă epiderma. Acest strat depășește în mod clar numărul de celule ale pielii, în timp ce fiecare celulă a pielii este păzită de o unitate de cel puțin 10 microorganisme benefice: 90% din pielea noastră este formată din această floră microbiană a pielii. Acest film microbiotic formează un labirint impenetrabil pentru microorganismele străine/dăunătoare. Descoperirea acestei bariere finale și cele mai importante este o descoperire impresionanta. Imperfecțiunile pielii și disconfortul pielii sunt de fapt cauzate de o perturbare a florei noastre microbiene protectoare. O abordare cosmetică clasică nu ia în considerare nevoile acestei bariere cruciale. Soluția pentru a încetini îmbătrânirea pielii și pentru a menține pielea într-o formă sănătoasă este energizarea și protejarea acestei prețioase bariere de microbiotă a pielii.

CE SUNT PREBIOTICELE?

Prebioticele sunt fibre nutritive care stimulează creșterea probioticelor și a bacteriilor rezidente benefice pe piele, inducând mecanismele naturale de apărare pentru a inhiba agenții patogeni. Cu alte cuvinte, prebioticele sunt „hrană” pentru microbi și au capacitatea unică de a optimiza, menține, reface și proteja prețioasa barieră de microbiotă a pielii.

Prebioticele (fructoză și inulină, extract policlorurat de mangan extras din rădăcini de cicoare, cichorium intybus) care au fost adăugate formulelor noastre sunt dovedite științific că fac microbiota pielii mai rezistentă la mediul agresiv, poluare, UV excesiv și substanțe chimice domestice. În același timp, aceste prebiotice hrănesc flora microbiană benefică, păstrând în același timp aspectul sănătos al pielii. Protejarea, întărirea și echilibrarea microbiotei pielii umane este esențială pentru păstrarea sănătății și frumuseții pielii noastre.

Produsele MIELĒV importate in Romania de Radiant Beauty (Unic Importator in Romania) functioneaza cu adevarat, sunt naturale si au cu adevarat grija de tine..

Brandul MIELĒV este apreciat pentru transparenta privind siguranta produselor lor.

Back to Top
Coș
Închide

Nu ai niciun produs în coș.

Added to cart